dinsdag 26 juni 2012

Laugh....

Niet te stoppen ben ik. Ze rollen er zomaar weer uit. Door het eindelijk weer eens opruimen van mijn bureau, met heel veel vieze stempels die weer in de map moesten, zag ik ook weer stempels waar ik inspiratie van kreeg. Leuk is dat toch. Deze vrouw kwam ik ook weer tegen en.......ooohhh, wat is ze mooi! Stempels gebruikt van Great Impressions, Stampers Anonymous en onbekende ummen. (nu wel gelijk de stempels opgeruimd) ik kan het wel. LOL

Vogels

Zomaar even een kaartje gemaakt. Die stempel blijft leuk en makkelijk om te gebruiken. De achtergrond is met Distress Stains op glanspapier gemaakt. Stempel is van Crafty Individuals.

maandag 25 juni 2012

May you love.....

Deze kaart is gemaakt voor een 40 jarige bruiloft die binnenkort plaats vindt. Geweldig mooie stempel met de prachtige tekst: May you love all the days of your life. Achtergrond papier komt uit de doos waar ik altijd glimmermist e.d. in spuit. Levert vaak de mooiste achtergronden op. Ondertussen heb ik al een leuke verzameling bij elkaar gesprayed. ;-)

zaterdag 23 juni 2012

IJsvogel

De laatste in een serie van 6. De IJsvogel. Ik heb een poging gedaan om de schitterende glans weer te geven. Helaas wordt het meeste door de scan teniet gedaan. De stempel rechts is van De Stempelmakers en de ijsvogel is een onbekende um. Het meeste is ingekleurd met de distress markers.

vrijdag 22 juni 2012

Rouwmees

Vandaag de vijfde vogel. Een rouwmees. Met lichte twijfel, want heel zeker weten doe ik het niet. Wellicht is het ook wel een andere vogel. Wie het weet, mag het zeggen. ;-)De stempel van de vogel is een onbekende um. De kleine swirl rechtsboven is van Inkadinkado en de andere swirl weer een um. Ingekleurd met Distress en waterpenseel.

donderdag 21 juni 2012

Meeuw

De vierde vogel. Een hele grote stempel van een meeuw. Ook nog nooit gebruikt. Alle stempels zijn ongebruikte um-men. De schelp is gestempeld op Schrink plastic. Nog twee vogelkaarten te gaan.

woensdag 20 juni 2012

Sneeuwuil

Hier de 3e vogelkaart. In totaal moet ik er 6 maken. Bij deze heb ik de sneeuwuil van Joanna Sheen gebruikt. Mooie stempel. De uil gemaskerd en eerst de achtergrond blauw gemaakt met diverse tinten Distress. Daar hier en daar de uil heel licht ingekleurd met Distress Old Paper. Beetje slecht te zien op de scan.

Groene specht

Gisteravond ben ik aan deze kaart begonnen. Vanmorgen afgemaakt. Het is een oude schoolstempel, maar ik vind hem prachtig. Gestempeld op aquarelpapier en ingekleurd met Distress en waterpenseel.

dinsdag 19 juni 2012

Just Simple

Vandaag al weer een kaart. Laatst heb ik deze klimopstempel van iemand overgenomen en ik had er nog niets mee gedaan. Dat wordt dan wel tijd toch? Op de achtergrond zit van alles. Steeds was het niet naar mijn zijn. Dus weer verder stoeien met inkt en het papier. Tot het gewenste resultaat er was. De rest is dan eenvoudig. De klimop is ingekleurd met Distress en het waterpenseel.

maandag 18 juni 2012

Twee kaartjes

Vandaag twee verjaardagskaartjes gemaakt. Bovenstaande is de eerste. Heel veel inkt, weinig stempels. Ik ben begonnen met panpastels en een sjabloon. Telkens kwam er meer bij. Het lijkt allemaal wat oranje, maar in het echt is het donkerder rood. De bloem is gemaakt van krantenpapier mbv een stans van Tim Holtz. Daarna gesprayed met verschillende eigen gemaakte glimmermist. Dit is het tweede kaartje. Achtergrond met wax-crayons. Gewoon die goedkope. ;-) Met een reisstrijkijzertje over de kaart verdeeld. De bloemstempel is van Stampinback, de tekst van Marriët Verhees. De kleuren zijn wel frisser dan de scan laat zien.

dinsdag 12 juni 2012

Sketch kaart 45

Regelmatig is er een sketch kaart op de Michael Strong group. Altijd leuk om te doen. (Als ik tijd heb ;-)). De stempel met de patrijspoort van Shake It ligt hier al zo lang ongebruikt. Niet best. Maar nu.... eindelijk maar toch. De vis en de zeester zijn van Michael Strong. Alles met aquarel ingekleurd.

maandag 11 juni 2012

Monday Captain Card

Op de Michael Strong groep heb je iedere week een "Captain". Die persoon plaatst die week 5 kaarten. Deze week is er geen captain, dus is de week over 5 personen verdeeld. Ik heb de maandagkaart voor mijn rekening genomen en dat is deze geworden. Eerst de tekststempel met witte embossing. Daarna Distress inkt en een beetje water sprayen op het craftsheet. Het papier daarop liggen en wat draaien. Dan de tak gestempeld en de rondjes onderaan met behulp van een sjabloon gesponst. Een vogelstempel van Michael Strong erbij. Touwtje, labeltje en klaar is ie!

zondag 10 juni 2012

Vogels

Ook vandaag weer een kaartje gemaakt. Stempel van Crafty Individuals gestempeld met Colorbox brown en snel clearembossing erover. Ik ben met ontzettend veel papier bezig geweest. Niets leek goed. Dus uiteindelijk toch maar simpel gehouden.

zaterdag 9 juni 2012

Flight of the Butterfly

Dit simpele kaartje gemaakt met de stempels van The flight of the butterflu van SU. Met behulp van de (voor mij) felbegeerde en bijpassende pons van SU. Al jaren stond deze pons boven aan mijn lijstje. Eindelijk in mijn bezit! Yes!!! ;-))

donderdag 7 juni 2012

Hart onder de riem

Op de tweedehandsmarkt in Sleen deze joekel van een UM achtergrondstempel gekocht. Geen idee welk merk. Gelijk maar even geprobeerd. Tekststempel is van Creafine en de bloem van Penny Black.

Zoeken in deze blog