dinsdag 31 juli 2012

Blog Hop Summer

Leuk dat je langskomt. Op de Michael Strong group is een Blog Hop georganiseerd. Het thema is zomer. Als je op ieder blog een reactie achterlaat, kun je zelfs een blog candy winnen. Hetty heeft een leuke stempel van Michael Strong hiervoor beschikbaar gesteld. Op Hetty haar site is ook de lijst te zien van al de deelnemers van deze Blog Hop. Dus ga snel ook even bij de anderen kijken. Het volgende blog is van Joanna Mackintosh. Veel plezier! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Thanks for stopping by. On the Michael Strong group is organized a Blog Hop. The theme is summer. If you leave a comment on each blog, you can even win a blog candy. Hetty has a nice stamp of Michael Strong for the winner. On Hetty her site you can also see the list of participants of this Blog Hop. So take also a look at all the others. The next blog is from Joanna Mackintosh. Have fun!

donderdag 19 juli 2012

Vlinder

Vandaag de 10e vlinderkaart gemaakt.De vlinder gestempeld met Archival Black. Daarna ingekleurd met waterpenseel en Distress markers. Takje van Viva Decor twee keer normaal afgedrukt en twee keer als schaduw. Omdat het zo toch wel wat saai was, heb ik hier en daar in de takjes wat kleur aangebracht. Ook weer met een marker. Als laatste de tekst van Creafini geplaatst.Deze keer zonder stempelliniaal en toch recht. ;-)

woensdag 18 juli 2012

Vlinder

Ook vandaag weer een kaart. Op de strook is de kleine vlinderstempel van Michael Strong gestempeld met Versamark en daarna met Wow Violet Regular embossingpoeder verhit. De kleur van de embossing is niet goed gepakt door de scanner. Het heeft bijna dezelfde kleur als de kaart. Daarna wat gedruppeld met navulling van Brilliance Cosmic Copper en Pearlescent Purple op het craftsheet. Verder nog wat water erover gesprayed. Dan de strook door de inkt gehaald. Het was me nog niet helemaal naar mijn zin dus nog wat Glimmermist Cranberry Zing erover en toen was het perfect. De tekststempel van Stampinback weer met de stempelliniaal geplaatst, maar zoals altijd weer lichtelijk scheef. ;-)

dinsdag 17 juli 2012

Vlinder

Vandaag dit kaartje gemaakt met de vlinders van Michael Strong. Zo'n mooie vlinder is dat toch. De kleine vlinder diverse keren met Versamark en clearembossing op de achtergrond aangebracht. Blauwe en groene Distress Stain op het craftsheet en water gesprayed. Daar het een strookje papier doorgehaald. Dat strookje gemat op groen papier. De grote vlinder met goud embossing uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. De tekst met Brilliance Pearlescent Jade met de stempelliniaal geplaatst.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Today I made this card with the butterflies of Michael Strong. It's such a beautiful butterfly. I stamped the small butterfly several times with Versamark and clearembossing in the background. Blue and Green Stain Distress on the craft sheet and sprayed water. Than placed the paper in to the ink. That strip matted on green paper. The large butterfly with gold embossing and cut out. The text stamped with Brilliance Pearlescent Jade.

maandag 16 juli 2012

Vlinder

Hier het volgende kaartje. Een geboortekaartje. Ook weer met twee kleine vlinders. Stempels van Michael Strong, Stampinback, speldjes van Sirius en wederom de onbekende vlindertjes. Alles gestempeld met Purple Hydrangea van VersaMagic. Er lag nog een smal randje van het paarse papier. Toch maar even proberen door de bigshot met een lange rechthoekige nestability. Verrassing... het papier trok een beetje rond. Kijk... dat is dan weer een leuke bijkomstigheid. Daar zijn de letters verhoogd opgeplakt. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - A birth card. With two little butterflies. Stamps are Michael Strong, Stampinback, badges of Sirius. The butterflies are unknown stamps. All stamped with Versa Magic of Purple Hydrangea. There was still a narrow rim of the purple paper. Yet but a try by bigshot with a long rectangular nestability. Surprise ... the paper is pulled around a bit. Look ... that's another nice touch. The letters are pasted increased. .

zondag 15 juli 2012

Ondertrouw

Op Pinterest.com zag ik deze leuke beschilderde knijper. Die wilde ik namaken. En dat heb ik ook gedaan. Het doosje heb ik er ook nog bijgemaakt. Zo was het een mooi romantisch geheel. Dat kwam mooi uit, want een paar weken terug zijn mijn zoon en zijn vriendin in ondertrouw gegaan. In plaats van een kaartje heb ik ze dit "stelletje" in het doosje toegestuurd.

Jampotje

Een paar weken na het eerste jampotje was er nog een vriendin jarig. Dus nog maar een gemaakt. De bloemstempel van Sirius dik met acrylverf aangebracht. De ondergrond en de takjes zijn ook met acrylverf gedaan. Leuk om te maken!

Jampotje

Voor een vriendin haar verjaardag heb ik laatst dit jampotje bekleed. Helaas is de tweede foto wat slecht. Vissen,waterplantjes... Er staat van alles op wat met water te maken heeft.

Vlinder

Een hele simpele kaart. Ook zomaar klaar. Distress inkt op een acrylblok met water benevelen en dan op je kaart plaatsen. De vlinder is van Marianne Design en de tekst van Stampinback. Beide zijn gestempeld met Versafine Olympia Green. Nog 4 vlinders te gaan.

zaterdag 14 juli 2012

Vlinder

Een geboortekaartje deze keer. De kleuren worden niet mooi weergegeven. De achterste kaart is meer limegroen. Vrij fel. Achtergrond is gedaan met een embossingmal. De uitgeknipte vlinders en de tekst is van Marianne Design. Het hobbelpaard is van Hampton Art Stamps en de blokjes van Magenta. De kleine vlinder is onbekend.

Vlinder

Wederom een vlinderkaart. Het uitgestanste deel met Distress Bundled Sage gesponst. Met een embossingmal de achtergrond gemaakt en licht gesponst met dezelfde kleur. De vlinders met behulp van een SU pons gemaakt. Handig en leuk! ;-) Tekst is van Sirius. Verder nog wat groene en parelmoeren drupjes met paperpennen van Viva Decor.

vrijdag 13 juli 2012

Gefeliciteerd

Een felicitatie kaartje gemaakt. Deze stempel van Kaisercraft is ingekleurd met Distress Markers. De tekst is van Happy Stamp en de kleine vlinder van Hero Arts.

donderdag 12 juli 2012

Sterkte

Ook vandaag weer een kaartje af. De achtergrond met allerlei groene en blauwe tinten gesponst met Distress. Daarna grote onbekende achtergrondstempel geplaatst. De vlinder uitgestanst en alle gaatjes leeggepulkt. ;-) Met distress stain bruin gemaakt. Daarna diverse keren in de versamark en clearembossing. En oooh wat is die vlinder mooi in het echt! De randen met een goudpen van de Aldi (jawel) met liniaal afgezet. De tekst is van Stampinback.

Oprechte deelneming

Gisteren dit kaartje gemaakt. Heel simpel eigenlijk. De tekst is van Stampinback en de vlinders van Hero Arts.

woensdag 4 juli 2012

Eekhoorn

Gisteren deze kaart nog afgemaakt. De varens op de achtergrond zijn gedaan met VersaMark en clearembossing. Daar overheen diverse tinten Paper Soft-Color. De varen is een onbekende um en de eekhoorn is van Rubber Stampede. De tekst plaats ik pas als ik de kaart nodig heb. Om er een samenhangend geheel van te maken, heb ik er een draadje om gewikkeld.

Atc's

Een tijdje terug al deze atc's gemaakt voor een swap op de Michael Strong group. Ondertussen zijn de atc's verstuurd. Dus ik kan ze nu wel laten zien. De vissen zijn van Michael Strong en de rest zijn onbekende ummen.

dinsdag 3 juli 2012

Muziek

Vanmorgen kreeg ik een telefoontje met het verzoek een kaartje voor een muziekliefhebber te maken. Voor een jonge dame. Er moest wel een gitaar op staan. Vanmiddag zouden ze hem ophalen. Dus rap aan de gang. Daar ik mijn eigen stempel met gitaar nergens kon vinden, maar een plaatje van internet geplukt. De rest zijn MandY stempels. Het kaartje was ruim op tijd klaar. Gelukkig maar weer. Altijd leuk om zulke opdrachtjes te krijgen.

maandag 2 juli 2012

Bloem

Vandaag toch nog weer een kaart kunnen maken. De swirls op de achtergrond zijn het eerst gemaakt. Met Paper Soft-Color. Verleden week van Thea 3 potjes gekregen en gelijk maar even geprobeerd met een sjabloon. Daar overheen met verschillende soorten glimmermist. En glimmen doet ie! Niet zo erg als op de foto, maar het glanst wel heel mooi. Bloem uitgestanst en nog een mooi groen strikje erbij. De tekststempel is van Art Specially, gekregen op de beurs. De achtergrondstempel is mij onbekend. Om in stijl van de kaart te blijven de brad een beetje bewerkt met stickles.

Zoeken in deze blog