maandag 25 februari 2013

En nog een uil

Ik vind ze zo leuk, die uiltjes van Michael Strong. Telkens pak ik ze weer. Hele simpele kaart eigenlijk. Achtergrond is gesponsd mbv een template. Stukje ribbelkartond waar de uil op en zitten. Wat kleine libellen en de tekst. Dan nog een muisje en klaar is het. ;-)

zondag 24 februari 2013

Ticket to the forrest

Vandaag dit drieluikje afgemaakt. Een uitdaging voor de MixedMediaGroup. Het is een A5 formaat. Achtergrond is gesprayed met diverse sprays.... Dylusions, zelfgemaakte mist, glimmermist enz. De varens en de blokjes zijn van een template. Tekst is gedaan met Word. Stempels zijn onbekende ummen De buitenkant is bestempeld met varens in bruine en groene tinten. Wat op de foto wel wat slecht te zien is. De sleutel en het sleutelplaatje zijn gemaakt met behulp van de die van Tim Holtz. Gestanst van dik karton, een laagje verwijderd om de ribbels in beeld te krijgen en bewerkt met Distress Stains. Dan met VersaMark en clear Utee. In de laatste laag een beetje brons Utee gestrooid.

zondag 17 februari 2013

Mus

Op de Mixed Media Group kun je aanmelden voor een verjaardagslijst. Als je jarig bent, krijg je een pakketje. Zie onderste foto. Daar moet je binnen een maand een creatie van maken. En daar zit je dan met die doos met spulletjes. Zal ik zo of zal ik ........ja wat? In ieder geval heb ik heel veel gebruikt uit de doos en weinig van mezelf.________________________________ De achtergrond is geschilderd met rood, bruin en wit van de tubetjes verf die er bij zaten. Daarna met bruine Dylusions spray (van mij) en het template van Elly. Dat weer wat weggedept. Wat brons glimmermist (van mij) erover. De vogel uit geknipt en gekroond ;-) met nog een clip aan de zijkant. Toen gaatjes geprikt en met dun ijzerdraad kraaltjes geregen en aan de achterkant bevestigd. Drie blokjes uit de doos geverfd met dezelfde verf, maar een beetje lichter gemaakt. Deze met de letters MUS bestempeld. Er zat een stempel in de doos en daar zie je onder de blokjes nog net wat van. Een klein goud randje (Aldi) er om en op een kaart geplakt. Een uitdaging om op deze manier wat te maken!

zondag 10 februari 2013

Eerste streken gezet......

Ja, de eerste streken met het ijzertje van de encaustic zijn gezet. En wat is dat leuk om te doen!! Het ijzertje met toebehoren stond al heel lang op mijn lijstje en gisteren kreeg ik er van alles van. Van Gaele. Mijn creatie haalt het natuurlijk niet bij wat er allemaal in het boek staat, maar ik zelf vind het fascinerend. Ik hoop van harte dat 'oefening baart kunst' ook voor mij geldt. ;-)))))

zaterdag 2 februari 2013

Blog Hop Owl

Leuk dat je langskomt. Je komt net van het blog van Hetty Sanders. Op de Michael Strong group is een Blog Hop georganiseerd. Het thema is Uil. De achtergrond van deze kaart is gemaakt met diverse kleuren Distress inkt en een embossingfolder. De uil stempel van Michael Strong is eerst gestempeld met versamark en daarna met embossingpoeder. De tak is uitgestanst. De tekst is een onbekende um. Als je op ieder blog een reactie achterlaat, kun je zelfs een blog candy winnen. De uil stempel van Michael Strong is hiervoor beschikbaar gesteld. Het volgende blog is van Joanna Mackintosh. Veel plezier! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Thanks for stopping by. You just came form the blog of Hetty Sanders. On the Michael Strong group is organized a Blog Hop. The theme is Owl. The background of this card is made with various colors Distress ink and embossing. The owl stamp from Michael Strong is first stamped with versamark and then with embossing powder. The branch is punched. The text is an unknown um. If you leave a comment on each blog, you can even win a blog candy. The owl stamp of Michael Strong is the price for the winner. The next blog is from Joanna Mackintosh. Have fun!

Zoeken in deze blog