zondag 23 juni 2013

Triple kaart

Een triple kaartje dit keer. Ik blijf liften, want zelf heb ik even geen ideeën meer. Raar is dat toch. Hier is de link naar het voorbeeld. Tekst volgt nog. Bloem is van Hamptonart en de swirls van Inkadinkado.

vrijdag 21 juni 2013

Vensterkaart

Wederom een gelifte kaart, maar nu met eigen kleuren. Hier is de link naar het voorbeeld. De rozen en het papier erachter is designpapier. Dit geheel zit achter een stukje sheet. De vlinders staan lekker dik in de Utee. Kader en vlinders zijn van Michael Strong. De tekst is van Inkadinkado.

donderdag 20 juni 2013

Stanskaartje

Dit keer een kaartje met dezelfde soort stans als van de week, alleen een maatje kleiner. De bloem is gemaakt met een Joy stans die ik laatst op Facebook heb gewonnen. Winnen is leuk! De blaadjes zijn van een al wat oudere Joy-stans. Takjes van een pons. Stempel is van SU. Kraaltjes met wat kit aangebracht. Zeer weinig op gestempeld, maar ja, zo is het al vol, nietwaar?

dinsdag 18 juni 2013

Reflection

En weer een kaartje. Helemaal gelift, maar dat mag de pret niet drukken. Altijd was ik al nieuwsgierig hoe je dat nog precies goed kon krijgen met die bomen in het water. Toen ik dit filmpje zag, moest ik het natuurlijk gelijk proberen. De bomen zijn van SU en de tekst van Paperartsy. Het randje achter de bomen is washitape. Enne... de achterste kaart is ook wit. ;-)

Carouselkaart

Eindelijk weer een kaartje gemaakt. Als het moet, lukt het dus wel. Een van de dames van mijn kaartenclub is eerdaags jarig en ja, dan moet er wel een kaartje mee. ;-) Stanzen zijn van Marianne Design. De vlinderstempel ook. De kleine vlinders zijn van Magenta. De bloemetjes van Hero Arts en de tekst van Happy Stamp. Strass-steentjes zijn van de Action, zoals ook het designpapier.

Zoeken in deze blog