dinsdag 27 augustus 2013

Kerst

Op een enkele kaart met diverse blauwe tinten de achtergrond gesponst. Eerst een nestability uitgestanst en de omtrek ervan voor het sponzen gebruikt. De boom van SU is met Viva Flüssiges Edelmetall gestempeld. Met een wattenstaafje de ballen aangebracht. Dat laatste moest wel, want op 1 plaats op de stempel had ik blijkbaar wat teveel van de verf gebruikt en kwam er per ongeluk al een bal in de boom. Gelukkig zo kunnen oplossen. ;-)

woensdag 21 augustus 2013

Jonge dame

Bij deze kaart ben ik erg tevreden over de achtergrond. Haast zonde om er wat op te plakken. Maar ja, zonder is ook wat saai. Op de achtergrond is eerst een net gestempeld met Distress Shabby Shutters. Het net is een onbekende um. Daarna met clearembossing de swirls. Zo zie je het net door de swirls heen. Leuk he? Van Jennifer McGuire afgekeken. Daarna gesponst met Distress Shabby Shutters. De randen met Vintage gesponst. Voor de versiering een stukje donkerbruin lint en een stukje bruin kant. Daarna de tag verhoogd opgebracht. De tag is ook weer een onbekende um. De jonge dame heeft ook nog een plastic hoedje opgekregen. Touwtjes er aan met wat kraaltjes. En rechtsboven in de hoek nog een brad. De tekst komt er pas op als ik de kaart nodig heb.

maandag 19 augustus 2013

Libellen

Op de Michael Strong group is een challenge gaande met de opdracht een Anniversary card te maken. De libellen zijn Strongstamps. Het kader ook, maar dan een gedeelte van de stempel. De tekst is van een onbekend merk. De rest spreekt voor zich. ;-)

zondag 18 augustus 2013

Butterfly

Een bedankkaartje gemaakt vandaag. Met veel glans. De tekst is van Mariëtte Verhees.

zondag 11 augustus 2013

Flower

Ja, het is waar. Alweer een kaart. Ik ben zelfs een beetje verbaasd over mezelf. Zou de inspiratie terug zijn? We zullen zien. Deze kaart is bestempeld met Radiant 2950K van Penny Black. Zo'n mooie stempel. Ik pak hem steeds weer. De achtergrond van deze kaart is stijfselpapier wat ik laatst al eens gemaakt heb. De stempel is afgedrukt met Distress Seedless Preserves. De open ruimtes van de bloem zijn ingekleurd met Indigo C300 en White C720 van Coloursoft Derwent. Gewaagd he? ;-) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Hieronder nog wat detaifoto's. Op de beurs in Zeist heb ik een Encrusted Jewel kit van Stampendous gekocht. Vijf potjes met verschillende embossing en gruis (elementen). Het werd tijd om deze kit te gaan gebruiken. Dat kun je zien op deze kaart. 4 van de potjes zijn hier gebruikt. Schitterend om te zien al die verschillende glittertjes. Dan nog de tekst. Die is van Stampin'Up.

zaterdag 10 augustus 2013

Natural

Kaartje gemaakt. De bloem en libel is van Artemio. De tekst is onbekend. De bloem is 1 keer beïnkt en 3 keer afgedrukt. Achtergrond is zelfgemaakt stijfselpapier. In het echt is de achtergrond iets meer roze.

Zoeken in deze blog